Eén vaste contactpersoon

Meerdere disciplines in huis, maar wel altijd één vast aanspreekpunt binnen 2V&R. Dat maakt het duidelijk en eenvoudig voor jou als ondernemer.

Gebaseerd op jouw situatie

Iedere situatie is anders. Dat geldt ook voor jouw onderneming. De administratie wordt daarom volledig gevormd naar jouw specifieke situatie en wensen.

Samen om tafel

We gaan graag met je in gesprek om te bekijken hoe we je zo goed en betaalbaar mogelijk kunnen helpen met jouw onderneming en administratie.

Continuiteit gewaarborgd

Doordat we meerdere specialisten in huis hebben en wij elkaars klanten kennen, waarborgen we de continuïteit van onze dienstverlening.

Slim automatiseren

Bespaar kostbare tijd door de administratieve processen binnen jouw onderneming op slimme wijze te automatiseren. Helder en overzichtelijk.

Dit is wat ik zoek

Gratis intake of ga naar contact
Ronald Vorstman
Gedegen boekhouding, salaris-administratie en financiële advisering
Edwin de Rave
Specialist automatisering, fiscaliteiten en financiële planning

Hoe onze samenwerking is ontstaan


Na jarenlang samen te hebben gewerkt voor dezelfde werkgever en beiden later een eigen onderneming te starten, besloten we in 2017 om onze ondernemingen samen te voegen. Zo ontstond 2V&R Advies en Administratie. We combineren hiermee onze ervaringen en de kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan, zodat we jou als ondernemer optimaal kunnen bedienen.

Samen hebben wij een meerjarige administratieve en fiscale ervaring in vele disciplines en branches. We hebben passie voor ons vakgebied met daarbij ieder onze eigen specifieke kennis. Dit vult elkaar goed aan. We volgen de ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit en automatisering op de voet, zodat we je kunnen bedienen op een wijze die zowel bij jou als de toekomst van je onderneming past.


Wat wij doen

Financiële administratie

Met slim automatiseren je administratie
op orde. Altijd en overal.

Fiscale administratie

Voldoen aan je fiscale verplichtingen,
zonder teveel te hoeven betalen.

Salarisadministratie

Je personeel verloond en juist
geïnformeerd. Zoals het hoort.

Onze meest gebruikte tools

CASH

CASH ontwikkelt administratieve oplossingen voor elk soort onderneming; groot en klein. Van eenmanszaak tot handel- en productiebedrijven, maar ook voor verenigingen en stichtingen. Met de software van CASH kunnen facturen, bankmutaties en aangiftes volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Wij gebruiken deze software voor verschillende processen binnen onze dienstverlening, van boekhouden tot ERP.

Storecove

Portalfacturen zijn voor ondernemers een last. Wanneer je maandelijks een groot aantal facturen via portals ontvangt kan dit veel tijd kosten. Daarnaast kun je ook facturen vergeten of kwijtraken, waardoor je de BTW-teruggave misloopt. Storecove heeft zich gespecialiseerd in het automatisch ophalen en verwerken van dit soort portalfacturen. Zo worden facturen van Ziggo, Eneco, Coolblue (en 350 andere leveranciers) direct doorgestuurd naar je boekhoudpakket.

Go2UBL

Momenteel wordt nog het overgrote deel van de facturenstroom in Nederland per post afgewikkeld. Dat kost onnodig veel tijd, waardoor de vraag naar digitale facturen aanzienlijk toeneemt. Dat wil zeggen: facturen versturen middels een PDF document per e-mail. Door het gebruik van Go2UBL is het mogelijk om de PDF automatisch in de boekhouding te verwerken, zonder deze eerst over te typen. Go2UBL scant de factuur en maakt vervolgens een boekingsvoorstel.

Visionplanner

Het juiste gereedschap voor de juiste cijfers. Met het dashboard van Visionplanner presenteren wij je actuele cijfers waar jij als ondernemer jouw volgende stappen op baseert. Geconsolideerde cijfers, een volledige begroting, je liquiditeitsprognose en het resultaat van de KPI’s. Via de Visionplanner tool is het allemaal mogelijk om deze in te zien. Vanuit het dashboard zoom je vervolgens verder in op de achterliggende cijfers.

Onze partner

Klaver advocaten

Klaver & Janssen Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers. Wij werken zelf met hen samen op het gebied van juridische vraagstukken. Wanneer je professionele hulp nodig hebt om ook op juridisch vlak goed beslagen ten ijs te komen, brengen we je graag met de specialisten van Klaver & Jansen in contact.

www.klaverjanssenadvocaten.nl