Opzetten en inrichten administratie
Aangifte omzetbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Digitale gegevensverwerking
Altijd bereikbaar voor vragen

vanaf € 75,- per maand

Klik hiernaasthieronder om een gratis intake aan te vragen, dan kijken we samen naar jouw situatie.
Gratis intake

Laat de automatisering voor je werken

Wij kunnen je helpen zodat jij meer tijd hebt voor je bedrijf.

Meer informatie

Onze meest gebruikte tools

CASH

CASH ontwikkelt administratieve oplossingen voor elk soort onderneming; groot en klein. Van eenmanszaak tot handel- en productiebedrijven, maar ook voor verenigingen en stichtingen. Met de software van CASH kunnen facturen, bankmutaties en aangiftes volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Wij gebruiken deze software voor verschillende processen binnen onze dienstverlening, van boekhouden tot ERP.

Storecove

Portalfacturen zijn voor ondernemers een last. Wanneer je maandelijks een groot aantal facturen via portals ontvangt kan dit veel tijd kosten. Daarnaast kun je ook facturen vergeten of kwijtraken, waardoor je de BTW-teruggave misloopt. Storecove heeft zich gespecialiseerd in het automatisch ophalen en verwerken van dit soort portalfacturen. Zo worden facturen van Ziggo, Eneco, Coolblue (en 350 andere leveranciers) direct doorgestuurd naar je boekhoudpakket.

Meer informatie over 2V&R

De aangifte voor de inkomstenbelasting bezorgt veel mensen in Amsterdam, Alkmaar en omgeving de nodige kopzorgen. Dit geldt al voor mensen in loondienst, maar nog veel meer voor ondernemers, want daarvoor is de aangifte inkomstenbelasting een stuk complexer.

De Belastingdienst vult tegenwoordig al enkele gegevens van tevoren in. Deze gegevens kloppen vaak wel, maar zijn meestal onvolledig. Aftrekposten moet u zelf aangeven op de aangifte van de inkomstenbelasting bij u in Amsterdam, en kunt u van bepaalde regelingen gebruikmaken, dan moet u dit vaak zelf ook aangeven. U loopt anders het risico dat u geld misloopt waar u recht op hebt.

Anderszins loopt u ook de kans om in een later stadium geld terug te moeten betalen, als u bepaalde zaken niet opgeeft aan de Belastingdienst, of bijvoorbeeld zaken onterecht laat aftrekken van de belastingen.

Als u hulp zoekt bij de aangifte van de inkomstenbelasting van u in de Randstad en omgeving, kunt u de dienstverlening van 2V&R inschakelen. Wij zorgen voor een geheel correcte aangifte waarmee u, binnen de wettelijk gestelde grenzen, maximaal voordeel behaalt.

Administratiekantoor 2V&R is een veelzijdig administratiekantoor waarvan de vestigingen zich in Badhoevedorp, Castricum, Woerden en Uithoorn bevinden. Onze dienstverlening behelst onder meer het volledig onder handen nemen van de administratie van mkb en zzp bedrijven en ondernemers, maar u kunt ons ook inschakelen voor de aangifte inkomstenbelasting.

Wij vragen bij u de relevante gegevens op en zorgen dan voor een geheel correcte aangifte. Onze medewerkers zijn zeer goed op de hoogte van alle huidige regelgeving waaronder privacywetgeving en AVG, en verandert deze, dan worden onze medewerkers daarin bijgeschoold. Als wij voor u in Amsterdam of Alkmaar de aangifte inkomstenbelasting invullen, dan voldoen wij daarbij aan alle regels. De kans dat u dan voor onverwachte verrassingen, zoals een nabetaling, komt te staan wordt tot een minimum beperkt. Daarnaast loopt u ook geen geld mis, want wij behalen maximaal voordeel voor u, vanzelfsprekend zonder daarbij regels te overtreden.

U hebt zelf zo min mogelijk omkijken naar uw aangifte, en bent verzekerd van een resultaat dat geheel correct en zo veel mogelijk in uw voordeel is.

Een ondernemer heeft in zijn of haar bedrijf nog weer met andere belastingen te maken dan met de inkomstenbelasting. Zo zijn daar bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting, de loonbelasting en de omzetbelasting. Administratiekantoor 2V&R kan u ook op die vlakken van dienst zijn, door alles op dat gebied goed te regelen en aan te geven. Zo bent u verzekerd van een correcte gang van zaken en houdt u zoveel mogelijk tijd over voor het ondernemen.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Administratiekantoor 2V&R? Bekijk dan onze website of neem contact op voor meer vrijblijvende informatie. Administratiekantoor 2V&R is dé dienstverlener voor de aangifte inkomstenbelasting van mensen in Badhoevedorp en Alkmaar, en desgewenst voor nog veel meer financiële diensten op maat.